Hur man maximerar strategin för tidig utbetalning i Live Blackjack

2021-12-15

Blackjack-varianter med tidig utbetalning är några av de mest populära spelen världen över. De följer de grundläggande Blackjack-reglerna där spelarna siktar på att få 21 eller hålla en hand bättre än dealern. Dessutom kan spelare ta ut sina insatser innan spelet stänger. Blackjack med tidig utbetalning är en mycket spelad liveversion av Blackjack som tillåter tidig utbetalning, har höga odds och låter flera spelare sitta vid samma bord. Efter dessa aspekter får deltagarna mycket roligt när de spelar spelet, och varje omgång varar tillräckligt länge. På grund av spelets enorma anhängare har flera strategier utarbetats för att hjälpa spelare att maximera vinsterna från att spela Blackjack med tidig utbetalning. Lär dig hur spelet fungerar så att du kan vinna mer i denna populära Blackjack-variant i nästa avsnitt.

Hur man maximerar strategin för tidig utbetalning i Live Blackjack

Unika aspekter av Blackjack med tidig utbetalning

Onlinekasinon som erbjuder live blackjack med tidig utbetalning gör det med instant play-versionen av spelet. Som ett resultat kan du lägga vad direkt från en webbläsare på mobilen eller datorn. Direktversionen kommer också med fördelen att spara utrymme på din enhet eftersom du inte behöver ladda ner eller installera några användarprogram. Sidosatsningar som kompletterar den obligatoriska och grundläggande ante-satsningen ger spelare en chans att maximera sina utbetalningar. Dessutom tillåter dealern upp till tre händer i varje runda. Den ultimata fördelen med denna variant är friheten att välja bort spelet när som helst. 

Reglerna

Spelare går med i ett bord och lägger grundinsatsen. Sedan delar dealern ut två kort till varje spelare och två kort till sig själv. Alla spelarnas kort delas ut med framsidan upp medan ett för dealern är uppåt och det andra nedåt. Därefter slutför dealern händerna i linje med den optimala Blackjack-strategin för tidig utbetalning. Spelare kan välja att lämna spelet när som helst. I ett sådant fall får spelaren en utbetalning beroende på styrkan på sin hand i det skedet jämfört med dealerns hand. 

Utnyttja sidosatsningar

Du kan placera två sidosatsningar i Early Payout Blackjack, rummy bet och par.

Rummy Bet

Rummy bet är en förutsägelse som kombinerar en spelares hand med ett av dealerns kort. Det mest lukrativa resultatet betalar förhållandet 9:1 om vadet har något av följande resultat:

  • Tre av en sort
  • Tre kort rakt 
  • Trekortsspolning. 

Par

Pair Side bets förutsäger om spelarens eller dealerns hand är ett passande eller olämpat par. Den bästa utbetalningen du kan få är 11:1.

Få ut det mesta av Blackjack med tidig utbetalning

Att maximera utbetalningen från Blackjack med tidig utbetalning kräver att du använder en fungerande Blackjack-strategi. Vi rekommenderar att du kompletterar grundinsatsen med en sidosatsning eller två om du har en stor bankrulle. Glöm inte att avsluta spelet när du får en svag hand. Lyckligtvis har detta spel en låg husfördel och erbjuder stora chanser att förlora. Slutligen, spela ofta för att finslipa din skicklighet och bli en bättre spelare.

Hur man maximerar strategin för tidig utbetalning i Live Blackjack
2021-12-15