Recension av Cashback Blackjack (Playtech).

Hur man spelar

2021-12-08

Om du är en älskare av Blackjack som jag själv, kommer du att bli exalterad över hur Playtech modifierar detta spels fräscha vändningar. Klassiska Blackjack-versioner har enkla spelare-dealer-handjämförelser. Förväntningarna är att dealern kommer att stå på att få en mjuk 17 eller träffa vid 16. Men tyvärr! Saker och ting har förändrats med Playtechs Cashback Blackjack. När du läser igenom hela recensionen kommer du att få ögonöppnande insikter i spelet plus extra funktioner som skiljer det från klassiska blackjack-versioner.

Recension av Cashback Blackjack (Playtech).

Cashback Blackjack i detalj

Cashback Blackjack-upplägget är precis som det vanliga. Den kommer med sex kortlekar, var och en med 52 kort. När korten delas ut blandas de efter varje omgång. Dealern kan slå vid 16 eller stå vid 17. Cashback-versionen är dock annorlunda. Spelaren får två kort, och spelet kommer att ge dig ett uttagsalternativ. Cashback-beloppet som erbjuds bestäms av din sannolikhet att slå dealern, givet de synliga korten på din hand. Du väljer om du vill fortsätta med spelet eller ta cashback.

Cashback Blackjack-strategi

Det coolaste med Cashback Blackjack är att det har en specifik strategi. Denna strategi bygger på riskberäkningar. Är du redo att riskera utbetalningen av din hand eller ta den utan att utsätta den för ytterligare multiplikatorer med chanser att förlora allt?

För att fatta ett sådant beslut, bestämma storleken på den erbjudna cashbacken. Om det är mer än vad du initialt satsade betyder det att du har en vinst redan innan spelet är över. Icke desto mindre, om spelet erbjuder dig en högre cashback, är chansen stor att din hand är relativt sett bättre än dealerns hand.

Strategin är att bestämma om du vill ha de små garanterade cashback-vinsterna eller riskera allt men har en chans att vinna stort genom att slå dealern i efterföljande omgångar.

Cashback Blackjack-spel

Liksom den vanliga Blackjack, ger cashback-varianten dig möjligheten att spela 1-5 händer samtidigt. Dessutom finns det olika satsningar att utnyttja. De inkluderar:

  • Parsatsningar. Spelaren kan satsa för att förutsäga resultatet för par på respektive hand. Denna typ av satsning betalar 25:1 vid ett perfekt par. Färgade par betalar 12:1, medan kortpar med blandad färg betalar 6:1.

  • Sidosatsning. Kallas även 21+3 sidosatsning. Liksom i många andra Blackjack-varianter följer denna satsning de konventionella pokerreglerna. Dealerns uppåtvända kort antas alltid vara handen från de två kort som först delades ut. Således utgör de alla en utbetalning om du får en färg, en straight flush, en straight eller tre olika kortkombinationer.

Cashback Blackjack slutsats

Som ordet antyder, cashback blackjack lägger till ett snyggt cashback-alternativ innan handen är klar. Medan andra blackjack-spelvarianter har dykt upp, tror jag att denna Playtechs version är mycket bättre för riskvilliga spelare. Avvägningen mellan cashback och beat-a-dealer är ett avgörande ögonblick i spelet, speciellt när det är påfallande tydligt att spelarens hand är jämförbart bättre än dealerns hand.

Hur man maximerar strategin för tidig utbetalning i Live Blackjack
2021-12-15