Nyheter

May 21, 2024

Denna vecka på Everygame Poker: Gratissnurr, Blackjack-spel och kryptobelöningar väntar!

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

Viktiga takeaways:

Denna vecka på Everygame Poker: Gratissnurr, Blackjack-spel och kryptobelöningar väntar!
  • Exklusivt erbjudande: Spelare får gratissnurr på fyra Betsoft-slots och extrasnurr för LiteCoin- eller Bitcoin Cash-insättningar.
  • Blackjack Special: Njut av 30 gratis Blackjack-spel, vilket ger alla chansen att vinna upp till $250.
  • Kryptofördel: Ytterligare 30 gratissnurr för insättningar gjorda med LiteCoin eller Bitcoin Cash lyfter fram fördelarna med kryptovalutatransaktioner.

Dyk in i en vecka fylld av oöverträffad spänning kl Everygame Poker! Oavsett om du är en slotsälskare eller en blackjack-entusiast, finns det något speciellt som väntar på dig. Från 20 maj till 27 maj 2024, gör dig redo att svepas bort med en rad lockande erbjudanden som lovar att göra din spelupplevelse oförglömlig.

Snurra hjulen med Betsofts förtrollande spelautomater

Betsoft Slots är kända för sina fängslande teman och innovativa funktioner, och Everygame Poker ger dig gratissnurr på fyra av deras mest spännande titlar: Staplad, Gemini Joker, Mr Vegas 2, och Mr Macau. Men det finns en twist - cryptocurrency-användare gläds! Om du sätter in med LiteCoin eller Bitcoin Cash, du får en extra njutning med 30 extra gratissnurr.

Gå in i den magiska världen av Betsofts bästa:

  • Staplad: Bli förvånad när en vaudevillian magiker använder sin trollstav för att stapla symboler, vilket tredubblar dina chanser till en jackpott.
  • Gemini Joker: Dubbla det roliga med två wild-symboler som kan öka dina vinster upp till 32X.
  • Mr. Vegas 2: Big Money Tower: Klättra upp i lyckotornet med funktioner som Sticky Wilds och Expanding Wilds för att förbättra din resa.
  • Mr Macau: Upplev östens glitter med Sticky Wilds och spännande gratissnurr i ett spel som efterliknar Las Vegas-stämningen.

Blackjack satsar på huset

Blackjackälskare, gör dig redo att slå eller stå med 30 gratisspel på Blackjack 21. Från 20 maj till 26 maj, varje spelare har chansen att förvandla gratisspel på $2 till en vinst på upp till $250 (med förbehåll för ett 25X omsättningskrav). Det är ett perfekt tillfälle att testa din strategi och kanske sluta med lite extra pengar i fickan.

Varför gå till krypto?

Ökningen av kryptovalutatransaktioner på Everygame Poker är ingen överraskning, med tanke på deras snabba och lågkostnadsnatur. Den här veckan är rampljuset på LiteCoin och Bitcoin Cash, med extra snurr som erbjuds för insättningar gjorda med dessa digitala valutor. Det är ett fantastiskt sätt att njuta av mer av det du älskar samtidigt som du drar nytta av fördelarna med kryptospel.

Ett spelnav för alla entusiaster

Everygame Poker handlar inte bara om poker. Utöver dess livliga bord på Horizon Poker Network, erbjuder det ett omfattande urval av slots och bordsspel från toppleverantörer som Betsoft, Nucleus, Tangente och Worldmatch. Så oavsett om du är sugen på ett snurr, en korthand eller en strategisk omgång blackjack, har Everygame Poker dig täckt.


Var med på det roliga på Everygame Poker den här veckan och fördjupa dig i en värld av spel som ingen annan. Med gratissnurr, blackjack-satsningar och tjusningen med kryptovalutabonusar finns det ingen bättre tid att spela och vinna. Missa inte det – äventyret börjar nu!

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
undefined is not available in your country. Please try:
Everygame Pokers elektrifierande spelautomattävling i juni: $2000 prispott väntar!
2024-06-02

Everygame Pokers elektrifierande spelautomattävling i juni: $2000 prispott väntar!

Nyheter